V Samostan Mekinje po edinstvena doživetja

7.
Apr

7. april 2022 – Ponudba Samostana Mekinje, ki se razvija tudi s pomočjo LAS Srce Slovenije in evropskih sredstev iz regionalnega sklada in sklada za razvoj podeželja, je vse pestrejša in atraktivna. Poleg ponudbe nočitev v edinstvenem ambientu samostana so s pomladjo 2022 na voljo novi večdnevni obiski z doživetji v Kamniku in okolici.

  • KULTURNI SKUPINSKI PAKET KAMNIK: 4-dnevno kulturno doživetje za skupine min. 10 oseb, ki poleg nočitev z zajtrkom v samostanu Mekinje ponuja tudi vodeni ogled samostana, vodenje po Kamniku, ogled muzeja Zaprice in obisk Poti smodnika in tovarištva (Barutana).
  • DRUŽINSKI ODDIH NA OBROBJU KAMNIKA: 3-dnevno doživetje za družine, ki vključuje nočitve in zajtrke v samostanu Mekinje, obisk Arboretuma Volčji potok in obisk centra s trampolini.
  • MISTIČNI KAMNIK: 5-dnevni turistični paket, ki vključuje nočitve in zajtrke v samostanu Mekinje, vodeni ogled samostana in kamniškega muzeja, obisk Arboretuma Volčji potok, Zdravilnega gaja Tunjice, kopanje v Termah Snovik in obisk Velike planine.
  • ODKLOP V NAROČJU KAMNIŠKIH PLANIN: 2-dnevno planinsko doživetje, ki vključuje nočitev z zajtrkom v samostanu Mekinje in obisk Velike planine z nihalko.
  • ROMANTIČNI PAKET: 3-dnevno doživetje, ki vključuje nočitve z zajtrkom v samostanu Mekinje, ogled samostana, Zdravilnega gaja Tunjice in kopanje v Termah Snovik.
  • SENIOR SAMOSTANSKI PAKET: 2-dnevno planinsko doživetje, ki vključuje nočitev z zajtrkom v samostanu Mekinje, vodeni ogled samostana in kopanje v Termah Snovik.
  • TRADICIJA POD KAMNIŠKIMI GORAMI: 3-dnevno doživetje, ki vključuje nočitev z zajtrkom v samostanu Mekinje, vodeni ogled samostana, obisk Arboretuma Volčji Potok in muzeja v Kamniku.

Za več informacij o samostanu in programih kliknite na povezavo.

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!