Vabimo na srečanje z rokodelci

10.
Avg

10. avgust 2021 – Rokodelske in prehranske ponudnike Srca Slovenije vabimo na letno srečanje, ki bo potekalo v nedeljo, 29. avgusta 2021, na gradu Tuštanj pri Moravčah. Ob tej priložnosti bomo podelili lanskoletnim prejemnikom tudi certifikat kakovosti Srca Slovenije oz. pravico do uporabe znamke Srce Slovenije.

Od 10. do 18. ure bo potekal Rokodelski dan na gradu Tuštanj z rokodelskimi delavnicami in celovito ponudbo na stojnicah. Gre za enega izmed dogodkov, ki se bodo v Sloveniji zgodili v sklopu Slovenskega rokodelskega festivala 2021.

Med 15. in 18. uro se bo odvil kulturni program s sodelujočimi mažoretkami, domačim pevskim zborom in drugimi sodelujočimi, ob 16. uri pa bo potekala že omenjena svečana podelitev certifikatov Kolektivne tržne znamke Srce Slovenije.

Ob 18. uri se bo srečanju ponudnikov Srca Slovenije pridružil še fotograf Miha Mally, ki bo pripravil zanimivo predavanje o uporabi fotografije pri promociji ponudnikov in njihovih izdelkov.

Veseli bomo informacije o vaši udeležbi po telefonu 01 89 62 714 ali na tina.pregel@razvoj.si.

Dogodek bo potekal v okviruprojekta sodelovanja LAS Od tradicionalnih spretnosti do sodobnih ruralnih turističnih proizvodov, ki ga sofinancirata Evropska unija iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja (EKSRP) in Republika Slovenija v okviru Programa razvoja podeželja RS 2014–2020.