Vabilo na delavnico "Kolesarjem prijazen ponudnik"

25.
Sep

25. september 2020 – Kolesarska destinacija je privlačna takrat, ko se kolesarji v njej dobro počutijo. Pomemben delež k temu prispeva kolesarjem prijazna ponudba v nastanitvenih objektih, gostiščih, trgovinah, turistično informacijskih centrih, kolesarskih servisih in vseh ostalih poslovnih subjektih, ki jih kolesarji koristijo v času svojega obiska. Vse, ki s svojim delom in aktivnostmi stremite k razvoju kolesarskega turizma, vljudno vabimo na delavnico “Kolesarjem prijazen ponudnik”, ki se bo v torek, 6. oktobra 2020, od 10. do 12. ure odvijala v prostorih samostana Mekinje v Kamniku.

Naš cilj je privabiti, navdušiti in usposobiti različne ponudnike, ki boste s svojim delom in aktivnostmi pomembno pripomogli k zadovoljstvu in razvoju kolesarskega turizma na območju Gorenjskega kolesarskega omrežja – GKO.

PROGRAM:
→ uvod in kratka predstavitev projektov »”E-nostavno na kolo” in “Gorenjsko kolesarsko omrežje”
→ obstoječi sistemi certificiranja v Sloveniji in EU
odmor za kavo
→ koncept standardizacije in priporočila za pridobitev naziva Kolesarjem prijazni ponudnik
→ ogled postavljene opreme iz projekta E-nostavno na kolo

Udeleženci delavnice se boste lahko udeležili tudi ogleda dobre prakse na Bledu in Bohinju, ki ga bomo izvedli 13. ali 14. oktobra 2020 (podrobnosti vam posredujemo v času delavnice).

Udeležba na delavnici in ogledu dobre prakse je brezplačna. Prijave na delavnico so obvezne, število udeležencev pa je omejeno. Prijave (naziv podjetja in dejavnost, ime in priimek udeleženca, kontaktni podatki – naslov stalnega prebivališča, e-pošta, telefon) sprejemamo do 29. 9. 2020 na naslov tina.vatovec@razvoj.si

Lepo vabljeni.

Delavnica se odvija v okviru projekta sodelovanja “E-nostavno na kolo”, ki ga sofinancirata Evropska unija iz sredstev Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republika Slovenija v okviru Programa razvoja podeželja RS 2014-2020.