Vabilo na poletne spletne dogodke z Noahom Charneyem

3.
Avg

3. avgust 2020 – V okviru projekta Revitalizacija samostana Mekinje, ki ga sofinancirata Evropski sklad za regionalni razvoj in Republika Slovenija, potekajo še zadnji dogodki za javnost, ki bi se morali zgoditi v samostanu Mekinje, zdaj pa bodo zaradi situacije s COVID izvedeni na daljavo preko ZOOM-a. Spletne dogodke organizira partner projekta Noah Londer Charney s. p.

30. julija je med 18.00 in 20.00 potekal dogodek Uspeh na Kickstarterju: dialog z Jonom Butterfieldom. 

Noah Charney je pred kratkim zaključil uspešno kampanjo na Kickstarterju (več kot 1500% financiran), kjer je sodeloval s prijateljem, Jonom Butterfieldom, Angležom iz Kamnika, ki je zelo uspešen investitor in podpornik start-up podjetij ter razvijalec aplikacij. Noah in Jon skupaj pišeta knjigo o zakulisju »Crowdfunding-a« oz. »množičnega« financiranja, raziskala in intervjuvala sta tudi številne vodilne strokovnjake na tem področju, da bi izvedela kaj v praksi deluje in kaj ne. Delavnica bo potekala kot dialog med Jonom in Noahom, ki bosta svoje izkušnje delila s sodelujočimi in odgovarjala na njihova vprašanja. Dogodek bo potekal v angleščini, po potrebi bo Noah določene zadeve tudi prevajal.

3. avgusta bo med 18.00 in 20.00 potekal dogodek Kickstarter uspešnice: Kako in kaj? z Noahom Charneyem.

Bodočim prijaviteljem projektov na Kickstarter ali Indiegogo bo predstavil skrivnost, kako se lotiti prijave, da bi dosegli zaželen rezultat. Sam je v juliju uspešno zaključil kampanjo na Kickstarterju s knjigo za starše – Superpower Your Kids. Dogodek bo potekal v slovenščini.

12. avgusta pa bo med 18.00 in 21.00 potekala še delavnica Skrivnostni svet umetnosti (The Secret History of Art). 

Noah Charney bo predstavil navdušujoč in skrivnosten svet umetnostne zgodovine, poudarek pa bo v skrivnostih in simbolih v umetnosti. Dogodek bo potekal v angleščini, zanimiv pa bo tako za odrasle, kot tudi srednješolce.

Prijave na: theartthief@gmail.com (prejeli boste povabilo v Zoom).
Partnerji projekta: Noah Londer Charney s. p., Javni zavod Samostan Mekinje, Občina Kamnik, Zavod Vezal