Povezovanje za uspešne prijave na javni razpis LAS Srce Slovenije

2.
Jul

2. julij 2020 – LAS Srce Slovenije skupaj z Regionalnim centrom NVO organizira spletno srečanje, kjer bodo vsi zainteresirani seznanjeni z osnovnimi informacijami o aktualnem pozivu LAS Srce Slovenije. Srečanje bo potekalo na spletu (aplikacija Zoom) v torek, 7.7.2020, od 10.00 do 11.15. Prijave so obvezne!

Na spletnem srečanju Povezovanje za uspešne prijave na javni razpis Las Srce Slovenije bodo vsi zaiteresirani dobili osnovne informacije o aktualnem pozivu LAS Srce Slovenije. Seznanili se bodo s pomembnejšimi spremembami v razpisu in s samimi pogoji za sodelovanje. Osrednji del srečanja bo namenjen iskanju projektnih partnerjev, izmenjavi idej ter odgovorom na vprašanje kako sestaviti projekt za uspešno prijavo na aktualni poziv LAS Srce Slovenije.

 

Aplikacija ZOOM je dostopna na povezavi zoom.us. Na delavnico se prijavite z elektronskim obrazcem, ki se nahaja na spodnji povezavi:

https://forms.gle/7uG9XMbwCtzYoPqc7

Prijave zbiramo do nedelje, 5.7.2020. Prijavljeni na srečanje bodo v torek, 7.7.2020, ob 9.00 (eno uro pred začetkom), na elektronski naslov prejeli povezavo (link) za dostop do spletnega srečanja.

Za dodatne informacije ali pomoč pokličite na 059 927 619 Kristijan Adamlje.