Pridobite znak kakovosti Srca Slovenije

22.
Jun

22. junij 2020 – Če v Srcu Slovenije ustvarjate rokodelske izdelke oz. izdelke unikatnega in industrijskega oblikovanja ali pridelujete in predelujete prehranske izdelke, lahko kakovost izdelkov preverite s prijavo na razpis za uporabo kolektivne tržne znamke Srce Slovenije. Fizične osebe z dejavnostjo, nosilci kmetijskih gospodarstev in podjetja iz občin Dol pri Ljubljani, Kamnik, Litija, Lukovica, Moravče in Šmartno pri Litiji se lahko na razpis prijavite brezplačno, saj je ocenjevanje sofinancirano iz projekta sodelovanja LAS Od tradicionalnih spretnosti do sodobnih ruralnih turističnih produktov.

Rok za prijavo je 5. oktober 2020. Interes za prijavo sporočite že prej, nekje do začetka septembra. Preverite razpisne pogoje na spletni strani Srce Slovenije.

S certifikatom kakovosti Srca Slovenije se ponaša že 55 ponudnikov. Pridružite se jim še vi!

Ocenjevanje bo izvedeno preko projekta sodelovanja LAS Od tradicionalnih spretnosti do sodobnih ruralnih turističnih produktov, ki ga sofinancirata Evropska unija iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republika Slovenija v okviru Programa razvoja podeželja RS 2014–2020.