Podpiramo kakovost iz Srca Slovenije

24.
Jun

24. junij 2019 – Srce Slovenije je znamka rokodelskih in prehranskih izdelkov, ustvarjenih s srcem in z navdihi tradicije. Le skrbno izbrani izdelki se ponašajo s certifikatom kolektivne tržne znamke Srce Slovenije. V ponedeljek, 17. junija, smo v Dolu pri Ljubljani slovesno podelili certifikate letošnjim 22 prejemnikom, v teh dneh pa smo izdali tudi Katalog certificiranih izdelkov Srca Slovenije. V LAS Srce Slovenije podpiramo lokalno, izberite kakovost iz Srca Slovenije tudi vi! 

Vabljeni v prodajne kotičke Srca Slovenije – v Arboretum Volčji potok, Terme Snovik, na TIC Litija in TIC Šmartno pri Litiji. Vse, ki radi kupujete lokalne izdelke, vabimo da izpolnite kratko anketo in s tem prispevate k rezultatom nacionalne raziskave na temo tržnih znamk. Hvala!

Izberimo kakovost iz Srca Slovenije, kupujmo lokalno! 

Aktivnosti certificiranja in prodaje izdelkov z območja Srce Slovenije se izvajajo v okviru projektov LAS Srce Slovenije, ki jih sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja.