Vabilo na strokovno ekskurzijo

2.
Apr

2. april 2019 – V petek, 12. 4. 2019 Lokalna akcijska skupina Srce Slovenije organizira strokovno ekskurzijo v Zgornjo Savinjsko in Šaleško dolino. Na ekskurzijo so vabljeni vsi, ki si želijo ogledati primere dobrih praks projektov, ki so bili financirani iz evropskih sredstev. V kolikor imate projektno idejo, ki jo želite nadgraditi s pomočjo projektov iz ostalih območij, iščete partnerje za vključitev v projekte ali se želite vključiti v našo mrežo ter s svojim delom prispevati k razvoju območja Srca Slovenije ste toplo vabljeni, da se nam pridružite na ekskurziji.

S pomočjo predstavnikov LAS Zgornje Savinjske in Šaleške doline bomo spoznali njihov LAS, njihovo Strategijo lokalnega razvoja ter možnosti sodelovanja na skupnih projektih. Ogledali si bomo tudi primere dobrih praks izvedenih projektov sofinanciranih s strani EU.

Vse zainteresirane prosimo, da nam najkasneje do ponedeljka, 8. 4. 2019, do 12. ure, pošljete sporočilo na e-mail las@razvoj.si , da vam posredujemo prijavnico ter program strokovne ekskurzije.