Vabilo rokodelcem na izobraževanje o promociji in prodaji

8.
Okt

8. oktober 2018 – V Srcu Slovenije pripravljamo izobraževanje za rokodelce in druge ustvarjalce na temo promocije in prodaje. Potekalo bo v četrtek, 18. oktobra 2018, od 16.00 do 20.00 v Dolskem (Vegov hram). Z udeleženci bosta delila svoje pestre izkušnje iz podjetniškega sveta Igor Košir in Matej Kosmina. Povzela bosta svoja opažanja in izzive, ki so skupni rokodelcem. 

Med izobraževanjem se bomo posvetili naslednjim temam:

  • temeljne kompetence rokodelca: rokodelec kot podjetnik, načrtovanje organizacije, proizvodnje, prodaje, marketinga, analitike;
  • promocija in prodaja rokodelskih izdelkov in rokodelca kot podjetnika, poudarek na promociji izdelkov in interakciji s kupci;
  • delavnica z udeleženci na temo prepoznavanja novih tržnih poti, orodjih za učinkovito prodajo rokodelskih izdelkov, prodaje in marketinga izdelkov, internetna prodaje, prodajni portalov.

Skupinsko izobraževanje bo sledilo individualnim svetovanjem rokodelcem na temo promocije in prodaje, ki jih izvaja Razvojni center Srca Slovenije.

Prijave: Mija Bokal, 01 89 62 713, mija.bokal@razvoj.si

Aktivnost bo izvedena v sklopu projekta sodelovanja LAS Zgodbe rok in krajev, ki ga sofinanciratata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Vabilo za izobraževanje, 18. 10. 2018, Dolsko