Srečanje z rokodelci v Mekinjah

12.
Sep

12. september 2018 – Rokodelce Srca Slovenije vabimo na delovno-družabno srečanje, ki bo v četrtek, 20. septembra 2018, ob 16.00 v Mekinjskem samostanu (Polčeva pot 10, Kamnik), kjer je na ogled postavljena razstava rokodelskih izdelkov Srca Slovenije. Z rokodelci želimo izmenjati dosedanje izkušnje in rezultate dela v projektu Zgodbe rok in krajev in jih povabiti k sodelovanju pri zadnjih aktivnostih projekta, ki bodo potekale v oktobru in bodo povezane s promocijo in trženjem rokodelskih izdelkov. Pogovarjali se bomo tudi o načrtih za prihodnost in razvoj naše Mreže rokodelcev Srca Slovenije.

Z vami bodo Jana Vilman Proje in Mojca Baloh, ki sta kot zunanji sodelavki sodelovali pri oblikovnem in funkcionalnem razvoju izdelkov ter pri celostni podobi izdelkov, in Mija Bokal, ki bo prestavila etnološki vidik izdelkov skozi zgodbe, s katerimi naj bi bili vsi rokodelski izdelki opremljeni. Srečanje bo tudi odlična priložnost za druženje, saj bomo lahko ob razstavljenih izdelkih pokramljali med seboj, delili izkušnje o razvoju izdelkov in ugotavljali, kakšne so možnosti za dodatne izboljšave izdelkov.

Obljubljamo vam odličen dogodek, ki bo zanimiv za vse rokodelce, ki so se vključili v projekt Zgodbe rok in krajev, in tudi vse druge, ki se želijo poučiti o zgoraj navedenih vsebinah in jih izboljšati pri svojih izdelkih.

Prosimo, da svojo udeležbo potrdite do torka, 18. septembra 2018 na elektronski naslov mija.bokal@razvoj.si ali po telefonu 01 – 896 27 13.

Srečanje bo izvedeno v okviru projekta sodelovanja LAS Zgodbe rok in krajev, ki je sofinanciran s strani Republike Slovenije in Evropske unije iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.