Popisujemo rokodelce, ki živijo in delujejo v Srcu Slovenije

23.
Avg

20. avgust 2018 – V okviru projekta sodelovanja LAS Zgodbe rok in krajev izvajamo celovit popis rokodelcev, ki živijo ali delujejo na območju LAS Srce Slovenije, torej v občinah Dol pri Ljubljani, Kamnik, Litija, Lukovica, Moravče in Šmartno pri Litiji. Če v popis še niste bili zajeti, vabljeni, da se nam oglasite.
Vabimo vas, da izpolnite obrazce in nam jih vrnete do 30. 8. 2018 osebno ali po pošti na naslov Razvojni center Srca Slovenije, Jerebova ulica 14, 1270 Litija. V kolikor želite natisnjen izvod, nam sporočite, in poslali vam ga bomo po pošti. Hkrati vas prosimo tudi za informacije, če poznate kakšnega od rokodelcev, ki še ni član naše Mreže in tako v naši evidenci.

Če želite, da vas predstavimo na spletni strani Srca Slovenije, nam prosimo posredujete kratek opis vaše dejavnosti oz. zgodbo, kako ste se začeli ukvarjati z rokodelstvom. Za predstavitev bi potrebovali tudi nekaj fotografij vas kot rokodelca pri ustvarjanju in vaših izdelkov.

V kolikor bi želeli pomoč pri pripravi opisa ali izvedbi fotografiranja, me prosim kontaktirajte, saj se bom z veseljem oglasila pri vas in vam pomagala pri pripravi dokumentacije. Dosegljiva sem po telefonu 01 879 62 713 ali na e-naslovu mija.bokal@razvoj.si.

Obrazci:
Obrazec za popis rokodelcev
Izjava rokodelca k obdelavi osebnih podatkov