Pripravimo skupni zeliščarski festival

4.
Jun

4 junij 2018 – V soboto, 22. 9. 2018, se bo na gradu Bogenšperk odvijal zeliščarski festival. K sodelovanju vabimo zeliščarje, rokodelce in vse,  katerih delo oz. izdelki vsaj malo dišijo po zeleh!

Na izviren način boste lahko predstavili svoje izdelke, delo in sebe obiskovalcem iz domačih in širših slovenskih krogov. Program festivala bo bogat in zanimiv za vse generacije. Poudarki bodo na strokovni, animacijski in kulinarični vsebini, dogodek pa bo zaokrožala prijetna glasba.  Rdeča nit festivala bosta rastlini bezeg in kopriva, zato vas nagovarjamo, da rastlini na izviren način vključite na svojo stojnico kot izdelke, kulinarične dobrote ali le dekorativno.

Na brezplačnih stojnicah boste svoje izdelke lahko promovirali in prodajali, si ustvarjali dobro ime in prepoznavnost. Obenem boste na dogodku lahko dobili nova znanja o zeliščarstvu,  mogoče se vam porodijo nove ideje ob druženju s podobno mislečimi ljudmi, vsekakor pa vam obljubljamo druženje v prijetnem okolju  s prijetnimi ljudmi.

Prosimo vas, da na mail tina.vatovec@razvoj.si  informativno sporočite, če želite sodelovati. Uradna prijavnica bo objavljena do konca junija.

Veselimo se vaših odgovorov in vas prisrčno pozdravljamo.